Beschrijving van onze accommodatie


Lokatie

  • Gelegen in de oude kern van Kortenhoef in de ‘Gooi en Vecht’-streek.
  • Slechts 4.5 km van Hilversum (de mediastad) en op 18 km van Utrecht en Amsterdam.
  • Schuin tegenover brasserie Gsj en vlakbij het oude kerkje aan de dijk.


Accommodatie

Onze B&B is gesitueerd in een apart en fraai gelegen gastenverblijf met grote tuin en uitzicht op weiland en een natuurreservaat met veenplassen en moerasbos. Het is voorzien van WiFi, centrale verwarming en alle ramen hebben horren, ook in de slaapkamers. Het gastenverblijf bestaat uit twee verdiepingen:
  1. beneden is de hal (met wenteltrap naar de 1ste verdieping), zitkamer (met ruime zithoek, HD-Tv en ontbijt/werktafel), keuken (met 2-vlaks inductie kookplaat en koelkast), badkamer (met douche en 2 vaste wastafels) en apart toilet
  2. boven bevinden zich 2 slaapkamers gescheiden door de overloop:
  • de Purple Poppy (met kledingkasten eneen 2-persoonsbed) en
  • de Blue/Green (met kledingkasten en twee 1-persoonsbedden)

Parkeergelegenheid is beschikbaar.

Overige faciliteiten
Een koelkast (met klein vriesvak), magnetron, filterkoffie apparaat en waterkoker zijn aanwezig en u heeft de keuze uit verschillende soorten thee. Er is nu ook een keuken. Eventueel hebben wij 2 fietsen en een Canadese kano te huur (met directe uitvaart vanuit de tuin naar natuurgebied en plassen).

Kortom: ons gastenverblijf is ideaal voor de zakenreiziger, een familie of stel vrienden en voor personen die langer willen verblijven, met of zonder ontbijt.

In het gastenverblijf is roken niet toegestaan en voor huisdieren, minder validen en hele kleine kinderen is de accommodatie niet geschikt.