Beschrijving van onze accommodatie

Waar vindt u onze B&B

De locatie van Bed & Breakfast Kortenhoefsedijk

Gelegen in de oude kern van Kortenhoef in de Gooi en Vecht-streek

Slechts 4,5 km van Hilversum, bekend als de mediastad van Nederland, en op 18 km van Utrecht en Amsterdam. Schuin tegenover brasserie Gsj en vlakbij het oude kerkje aan de dijk.

Meer informatie over onze B&B

Beschrijving van onze accommodatie

Ons gastenverblijf

Onze B&B is gesitueerd in een apart en fraai gelegen gastenverblijf met grote tuin en uitzicht op weiland en een natuurreservaat met veenplassen en moerasbos. Het is voorzien van WiFi, centrale verwarming en alle ramen in de slaapkamers hebben horren.

Het gastenverblijf bestaat uit twee verdiepingen met wenteltrap naar boven. Beneden is de hal, de zitkamer met ruime zithoek, HD-Tv en ontbijt of werktafel. Een filterkoffie apparaat en waterkoker zijn aanwezig. Ook beneden is een kitchenette met 2-vlaks inductie kookplaat, koelkast en magnetron. De kitchenette is voorzien van potten en pannen, kookgerei en schoonmaakproducten. Verder vindt u er een badkamer met douche en 2 vaste wastafels en apart toilet.

Boven bevinden zich 2 slaapkamers met kledingkasten. Er is één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een tweede slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.

Overige faciliteiten

Geniet tijdens uw verblijf buiten van de tuin met prachtig uitzicht en de geluiden vanuit de natuur. Eventueel hebben wij een Canadese kano te huur, met direkte uitvaart vanuit de tuin naar plassen en het natuurgebied.

In het gastenverblijf is roken niet toegestaan.

Een babybed en kinderstoeltje zijn eventueel aanwezig op verzoek.

Voor veiligheid en beveiliging is er een brandblusser, rook alarm en EHBO-kit.

Ontbijt

Onze accommodatie is ideaal voor de zakenreiziger, een familie of stel vrienden en voor personen die langer willen verblijven, met of zonder ontbijt. Geniet van een heerlijk ontbijt op een tijdstip dat u zelf bepaalt. Met smaakvolle gerechten bieden we een gevarieerd aanbod waarbij we werken met duurzame en streekgebonden ingrediënten.

We bieden opties voor een kindvriendelijk ontbijt

Indien u speciale dieetwensen heeft dan passen we daar graag uw ontbijt op aan.

Voor last-minute reserveringen belt u 035-6564067 of 0622473889

Scroll naar boven