Verblijf- en annulerings voorwaarden

 Welkom bij Bed & Breakfast Kortenhoefsedijk. Deze algemene voorwaarden treden in werking op het moment dat een reservering wordt bevestigd.  We kijken ernaar uit u als onze gast te verwelkomen. Hieronder volgen een aantal algemene voorwaarden om ervoor te zorgen dat uw verblijf een plezierige ervaring is.

Eigenaar: Heather en Hans Eschweiler

Hoofdgast: De persoon die een reservering heeft gemaakt bij B&B Kortenhoefsedijk

Algemeen

 1. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, verantwoordelijk te zijn voor zijn of haar medegasten, een vaste woon-/verblijfplaats te hebben en een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.
 2. De prijzen van de kamers zijn te vinden op www.bedandbreakfastkortenhoefsedijk.nl prijzen zijn inclusief ontbijt, gebruik van handdoeken, badjassen, beddengoed, water, verwarming, elektriciteit en eindschoonmaak.
 3. Onze B&B is niet geschikt voor kinderen en rolstoelgebruikers of personen met een mobiliteitsbeperking.
 4. Onze slaapkamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van twee personen per slaapkamer.
 5. Wij gunnen onze gasten een zorgeloos verblijf.  Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, ongevallen, persoonlijk letsel, medische kosten of schade aan eigendommen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten onze controle.
 6. Uiteraard verwachten wij van onze gasten dat zij eventuele schade of verlies aan ons melden.
 7. Wij stellen het op prijs dat onze buren u als prettige gasten kunnen ervaren.  
 8. Bed and Breakfast Kortenhoefsedijk is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie, zoals stroomuitval, wifi-afsluitingen, watervoorzieningen en technische installaties, alsmede bouw- en/of wegwerkzaamheden in de omgeving van de B&B.
 9. De eigenaar kan bij overtreding van de Algemene Voorwaarden en ongepast gedrag met onmiddellijke ingang gasten de toegang tot Bed & Breakfast Kortenhoefsedijk ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere aankondiging en opgave van redenen en zonder restitutie van de accommodatie kosten.
 10. De administratie van de eigenaar is doorslaggevend in geval van onenigheid, tenzij de gasten het tegendeel kunnen bewijzen.
 11. Wij verwachten van gasten van Bed & Breakfast Kortenhoefsedijk dat zij zich houden aan de huisregels en algemene voorwaarden.

Reservering en betaling

 1. Reserveren kan telefonisch, per e-mail, via onze website, via Booking.com of via Bed and Breakfast Nederland.
 2. Na ontvangst van een reserveringsaanvraag stuurt B&B Kortenhoefsedijk een bevestiging of het gastenverblijf beschikbaar is. De reservering is dan bevestigd.
 3. De gast dient het volledige bedrag van de reservering bij aankomst contant, per tikkie, met pinpas of creditcard te betalen.

Annulering

 1. B&B Kortenhoefsedijk hanteert flexibele annuleringsvoorwaarden.
 2. In geval van annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:
  – Bij annulering 1 week of meer voor de aankomstdatum; Geen annuleringskosten.
  – Bij annulering 7 dagen of minder voor de aankomstdatum of in geval van niet komen opdagen, wordt de eerste nacht in rekening gebracht.
 3. De eigenaar behoudt zich het oordeel voor om van bovenstaande annuleringsvoorwaarde af te wijken, bijvoorbeeld in geval van calamiteiten.
 4. In geval van vervroegd vertrek vindt er geen terugbetaling plaats.
 5. B&B Kortenhoefsedijk kan een reservering alleen annuleren in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaar of familie, of ziekenhuisopname.
 6. Als een van deze ongelukkige gebeurtenissen zich voordoet, zal de eigenaar of beheerder de gast zo snel mogelijk een alternatief aanbieden.
 7. Eventuele kosten die voortvloeien uit de annulering worden niet vergoed door de eigenaar. U dient zelf zorg te dragen voor een annulerings- en/of reisverzekering.

Aankomst en vertrek

 1. Op de dag van aankomst is het gastenverblijf beschikbaar vanaf 14 uur en kan het inchecken tot 22 uur.
 2. Het wordt op prijs gesteld als we de geschatte aankomsttijd van tevoren kunnen ontvangen.
 3. Andere inchecktijden zijn mogelijk in overleg met de eigenaar.
 4. Omdat we het gastenverblijf moeten schoonmaken, is het noodzakelijk om op de dag van vertrek voor 11 uur te vertrekken.
 5. Een late check-out , dit wil zeggen, voor 12 uur, is mogelijk in overleg wanneer het gastenverblijf beschikbaar is. Later uitchecken in overleg is mogelijk tegen extra betaling.

Klachten

 1. Uiteraard doen wij ons best om onze gasten een zorgeloze en onvergetelijke ervaring te bieden.  Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen we dat graag direct zodat we het probleem direct samen kunnen oppakken.

Wij wensen u een prettig verblijf in onze Bed & Breakfast

Scroll naar boven